EN / NO
Responsive knapp

ARTIST IN RESIDENCE 

1. juni - 10. juni 2020

NOUA tilbyr et 10 dager langt Artist in Residence-opphold, for en utvalgt kunstner, som også inkluderer en plass på den fire dager lange workshopen "The Camera as Political Apparatus" av Mathieu Asselin & Sergio Valenzuela Escobedo. Oppholdet er åpen for søknader fra alle kunstnere som arbeider med kamerabasert kunst.

Det er mulig å søke om både plass på workshop og på AiR (både søknad til workshop og AiR kan gjøres i søknadsskjemaet). Målet med oppholdet er å ønske en kunstner velkommen til å delta på workshopen med et påbegynt kunstprosjekt, og få ytterligere fem dager til å fortsette arbeidet med tilgang til en rekke produksjonsfasciliteter og muligheter for teknisk veiledning. Vi oppfordrer kunstnere til å bruke dagene etter workshopen til å jobbe med prosjektet sitt med tanke på endelig presentasjon (fotobokdummy, utstillingsskisser, utvidet portefølje osv.).

Den valgte kunstneren vil få alle kostnadene dekket (workshop, reise, overnatting, mat, materiell),

Fasiliteter tilgjengelig på stedet: digitalt redigerings- og postproduksjonsrom, digital foto-print, analogt mørkerom, papir- og negativskanning, lite fotostudio, bokbindingsverksted.

Den valgte kunstneren vil motta materialer etter eget valg opp til 3000 kr (fotopapir, materialer til fotobokdummy osv.). Dette vil bli avtalt etter dialog med artisten og NOUA.

Artist in Reisdence er støttet av Nordland fylkeskommune. 

Søk her

 

VILKÅR OG BETINGELSER

- Det vil bli lagt til rette for overnatting på Nordland kultursenter med privat rom med delt bad og kjøkken. Det er omtrent 20 min gange til sentrum og verkstedanlegg. Det kan gis en støtte på 4000 kr for de som ønsker å benytte annen overnatting.

- Reiser vil bli finansiert opp til 4000 kr, Atelier NOUA vil bestille foretrukket reisemåte etter dialog (se Reise til Bodø for mer informasjon).

- Felles lunsj er inkludert hver dag på verkstedet. For de resterende fem dagene blir det tildelt 300 kr/dag til diett.

- Det er ikke mulig å kansellere oppholdet etter inngått avtale (med unntak av ekstraordinære omstendigheter).

- Den valgte kunstneren vil bli varslet i midten av februar.